Войти|Регистрация

Щаслива сім’я за формулою кохання.

Журнал City Life N2(9) Березень 2005

Кожна людина має свої біоритми — фізичні, інтелектуальні, емоційні. Вони закладені природою і "пульсують" хвилеподібно, мають свої підйоми та спади. Фізичні повторюються через 22 дні, емоційні — через 27, інтелектуальні — через 32. Ось чому іноді людина відчуває неймовірний приплив сил та енергії чи навпаки — буває стомлена навіть без видимої причини.

Теорії "трьох біоритмів" близько ста років. Її авторами вважаються всесвітньо відомі науковці Герман Свобода, Вільгельм Фліс та Фрідріх Тельчер. Аналізуючи поведінку людей, вони "вирахували" ці три ритми і довели їхній вплив на поведінку та досягнення людини. А сучасний дослідник із Луцька Олександр Висоцький пішов далі. Він "наклав" біоритми двох людей і за допомогою власних розрахунків побачив їхню сумісність. Так було винайдено "формулу кохання".

Свої дослідження Олександр розпочав вісімнадцять років тому, ще будучи студентом. Тоді за "формулою кохання" порахував сумісність сімейних пар — шлюби однокурсників (і з роками прогнози збулися!). Потім разом із товаришем прослідкували біоритми студентів цілого потоку. Вирахували для себе ідеальних дівчат і взялися за експеримент. Усе складалося непогано, але обраниця Олександра була змушена покинути навчання і виїхати з країни…

Дослідження наскільки захопили молодого студента, що і йому довелося розпрощатися з університетом. Розрахунки, аналіз, людські долі… Олександр заробляв на життя, виконуючи ремонти, але улюбленої справи не полишав. Щоб донести свій науковий винахід до широкого загалу, Олександр Висоцький його запатентував і отримав авторське право. А два роки тому розробив свій Інтернет-сайт: www.cagliostro.fk.lutsk.ua. Тут кожен може сам порахувати свої біоритми і подивитися сумісність із коханою людиною, ввівши у спеціальне віконечко дати народження. Зрозуміло, сама формула засекречена, а розрахунки виконує спеціальна програма. Сайт користується надзвичайною популярністю: за цей досить короткий проміжок часу він має вже понад п’ятдесят тисяч відвідувань — до сотні щодня!

— Наскільки ваш винахід може стати у пригоді людям?

— Найголовніше те, що стосунки між людьми можна прогнозувати наперед. Коли біоритми партнерів розходяться, вони рано чи пізно шукають гармонію на стороні. Найкращою вважається сумісність усіх трьох біоритмів на рівні понад 80 відсотків. А взагалі є дев’ять схем, за якими розвиваються стосунки. Хоча деталі, звичайно, залежать від самих людей. Спостеріг ще одну цікаву річ: діти, як правило, шукають партнерів із типом сумісності їхніх батьків.

Олександр Леонідович пояснює, що сумісність інтелектуальних ритмів є визначальною для чоловіків. Вона відображається на творчому зростанні й самореалізації. Несумісність із партнеркою породжує замкненість, постійний дискомфорт, заниження самооцінки чоловіка. Це часто виливається у пристрасть до алкоголю чи провокує зраду. Емоційні ритми вважаються жіночими. Резонанс саме цих ритмів на 90 відсотків і є "любов". Їхню несумісність із партнером жінка переживає вкрай болюче. Фізичні біоритми відповідають за здоров’я і секс. Їх протифаза може призвести не лише до постійних зрад, а й до хвороб. А сумісність дозволяє відчути блаженну насолоду.

— Ось вам класичний приклад: принцеса Діана та принц Чарльз, — розповідає Олександр Висоцький. — Він народився 14 листопада 1948 року, вона — 1 липня 1961-го. Різниця у віці складає 4612 днів. Сумісність інтелектуальних ритмів у них 85 відсотків, емоційних — 70, а фізичних — лише 17 відсотків. Це типовий випадок платонічного кохання. Період залицяння може тривати досить довго: прогулянки, бесіди, поцілунки. Але човен кохання розбивається об секс. Не дивно, що обоє мали позашлюбні стосунки. Схожа ситуація з біоритмами і в іншої відомої пари Бекхем — Адамс. Досягти сексуальної гармонії нереально, а остаточно розірвати стосунки важко через інтелектуальну та емоційну схожість.

За такою методикою можна розрахувати сумісність батьків та дітей (навіть виявити конфліктні моменти), учнів у класі, прослідкувати, наскільки тобі підходить той чи інший автор, композитор, співак… Допомогти у тренуваннях спортсменам. Автор переконаний, що його праця згодилася б і в повсякденній роботі психологів. Бо біоритми є визначальними у поведінці людини.

— Ця "теорія сумісності" підпадає під усе, навіть під дружбу, — запевняє Олександр Висоцький. — Зараз мене найбільше цікавить проблема спадковості. Якщо в закоханої пари співпадають усі три біоритми, можна визначити найсприятливіший момент для зачаття здорової розумної дитини. Навіть вирахувати стать. Таких "гармонійних" пар, які створюють сім’ї, не так уже й багато — одна з десяти. Їм можна допомогти зберегти свої стосунки у кризові моменти. Було б значно менше розлучень. А взагалі, я не уявляю, як можна кохатися з жінками, не знаючи їхніх біоритмів.

"У когось, можливо, виникне думка, що життя набагато складніше за всі теорії і формули. Так, але не може наше буття виявитися складнішим за природні закони. Не завжди вдається поєднатися, з ким хочеш, але ж обійти несимпатичну людину нам цілком до снаги".

Класифiкацiя шлюбів за Олександром Висоцьким

1. Несумісні три біоритми

Сім’ї практично не існує. Причиною шлюбу є зовнішня привабливість, секс, матеріальна вигода чи звичка. Якщо спочатку виникають певні почуття, то досить швидко вони "вивітрюються". Коли любов минула і не залишила ні дітей, ні спільного майна — сім’я розпадається. В іншому випадку маємо фінансово-матеріальну одиницю, людей, що співіснують, мучать одне одного і, виконуючи роль енергетичних вампірів, потихеньку "вбивають" своїх дітей.

2. Сумісні лише фізичні ритми

Картина аналогічна попередній, але тут існують значний фізичний потяг і сексуальне задоволення, що стримує від розпаду багато сімей. Але ж не сексом єдиним... Хочеться ще й душевного тепла, взаєморозуміння.

3. Сумісні емоційні ритми

Маємо щось схоже на кохання, особливо з боку жінки. Ще від знайомства виникає незвідане відчуття: так ніхто не кохав. З часом чоловік охолоджується, інтимні стосунки не приносять великого задоволення, і кохання закінчується. Це справжня трагедія для жінки, бо їй змиритися з цим неможливо. Вона готова на все, щоб повернути його, а потім сісти на шию і "звісити ноги".

4. Сумісні емоційні та фізичні біоритми.

Ситуація ще більш заплутана. Особисто я таких жінок намагаюся обходити десятою дорогою. Крім великого бажання повністю заволодіти вами, існують значний фізичний потяг і взаємне сексуальне задоволення, досягнути якого можна далеко не з кожною (кожним). Останнє заплутує чоловіків і робить поведінку жінки у боротьбі за своє щастя ще більш осатанілою.

5. Сумісні інтелектуальні ритми

Спостерігаємо третій варіант навпаки. Жінку може привабити розум чоловіка (або вміння говорити, що прирівнюється до останнього), але з часом до всього звикаєш, а душу нічого не гріє. Тепер чоловік починає "боротися" за своє нещастя, і горе жінці, котра потрапить у такий шлюб.

6. Сумісні інтелектуальні і фізичні біоритми

До попереднього варіанту додається фізичне задоволення, яке асоціюється з коханням. Чоловік докладає максимум зусиль, аби завоювати таку жінку.

7. Сумісні інтелектуальні та емоційні біоритми

Платонічне кохання. Все добре, крім сексу. Це варіант дружби і співпраці на всіх рівнях. Добре вибрати таку секретарку, а не дружину. У дану пастку потрапляють молоді люди, в яких почуття йдуть попереду інтимних взаємин. Сексуальні стосунки у таких сім’ях — явище рідкісне або й узагалі відсутнє. Відпочивати і спати партнерам найкраще у різних кімнатах.

8. Сумісні три біоритми (60-80 відсотків)

Існують стабільність, теплота, взаєморозуміння, які могли би бути більшими. У людей, які задовольняються тим, що мають, — хороша сім’я, схожа більше на дружбу і співпрацю. Максималісти, котрі шукають повного злиття і гармонії, власними руками знищують те, що потрібно було б оберігати.

9. І нарешті те, що повинно єднати людей у шлюбі

Сумісні всі три біоритми (понад 80 відсотків)
Можливі справжні почуття і пристойний секс. Такі пари можуть сказати, що ніхто нічого у коханні не розуміє: про почуття не треба говорити — потрібно любити! У цих сім’ях виростають розумні, гарні, здорові діти, які йдуть по життю легко й просто, якщо самі не створюють собі труднощів.

P.S. Олександр Висоцький люб'язно погодився визначити за своєю теорією ідеального партнера для читача нашого журналу, який першим звернеться у редакцію з приводу цього матеріалу.

© 2002 - 2024 Александр Высоцкий. Материалы сайта защищены авторским правом. Свидетельство № 9221.
Любое воспроизведение материалов сайта - только с письменного разрешения автора.